معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت:در حوادث روزهای اخیر رسانههای فارسی زبان خارج از کشور و برخی از گروههای معاند خودشان را آماده کرده بودند که سوژه و بهانهای پیدا کنند برای ایجاد آسیب به کشور. موضوع به گونهای بود که عواطف و احساسات را برمی انگیخت و برخی از افراد تحت تأثیر قرار گرفتند.
مهمان برنامه: جناب آقای سیدمحمد حسینی، معاون محترم پارلمانی رئیس جمهور
مجری: اخیراً در صبحتهای مقام معظم رهبری به ایده ایران قوی و مستقل اشاره شد و ایشان از این ایده دفاع کردند داشتن ایران قوی و مستقل یک همسویی و همدستی و همرنگی خاص میخواهد انتظار ایشان بعد از گذشت ۸ روز از سلبریتیها و خواصها بعنوان یک وطن پرست واقعی هنوز محقق نشده است نظر شما و تحلیل شما در این مورد چه است؟
مهمان برنامه: این حوادث اخیر که باعث غم و اندوه شد و مشکلاتی برای کشور و مردم و افراد کسبه بازاریان اقشار مختلف ایجاد کرد و همینطور اتفاقاتی که افتاد و عدهای در این راه کشته شدند وبرخی آسیب دیدند اینها از یک ماجرایی شروع شد و برخی آسیب دیدند اینها از یک ماجرایی شروع شد که اصل ماجرا معلوم شد بعد از اینکه پزشک قانونی نظر خودش را اعلام کرد که دروغ بی اساسی بود، ولی نشانگر این بود که رسانههای فارسی زبان خارج از کشور و برخی از گروههای معاند خودشان را آماده کرده بودند که سوژه و بهانهای پیدا کنند برای ایجاد آسیب به کشور. موضوع به گونهای بود که عواطف و احساسات را برمی انگیخت و برخی از افراد تحت تأثیر قرار گرفتند و خواص هم ازجمله برخی سیاسیون تحلیل کردند بدون اینکه صحت و سقم مسئله را بررسی کنند جوانب آن را مورد تحلیل قرار دهند اعلم کردند که جنایت رخ داده است و قتل صورت گرفته است و البته خانواده مرحومه هم در این کار دخیل بودند پدر ایشان اعلام کرد که بیماری نداشته است درحالی که از همان کودکی ایشان تحت مراقبت پزشک بوده است و اسناد متعدد وجود دارد یا پسرخاله ایشان که عضو کموله است و ظاهراً در خارج از کشور دائم تحریک میکرد و برخی از سیاسیون هم این را به گردن نیروی انتظامی و کل نظام را زیر سؤال بردند و یک عده از جوانها هم تحت تأثیر این مسئله به خیابانها آمدند و این اتفاقات رخ داد و حالا که گردوغبارها فرونشست و معلوم شد که ضرب و جرحی وجود نداشته است و فرد در اثر عارضهای که داشته است از دنیا رفته میبایست آنهایی که تحرکاتی داشتند بیایند و خطای خودشان را اعتراف کنند و جبران کنند به نحوی. برخی از این چهرهها چهرههای هنری و شناخته شده هستند و ممکن است خارج از کشور باشند و راه خودشان را از راه ملت ایران جدا کردند و همنوا شدند با دشمنان و وطن فروشان، اما آنهایی که در کشور هستند و بخاطر این اعزام و امکانات و فرصتهایی که برایشان بوده محروم شده اند و بهرههایی بردند توقع بود که دفاع نکنند در حق ملت ایران و مشکل ساز نباشند و بیایند و اعلام موضع جدید کنند و مشخص کنند، ولی اینها معمولاً اینها سکوت میکنند و حاضر نیستند. البته یک جریان رسانهای بسیار قوی هم وجود دارد در فضای مجازی و شبکههای رسانه که این چهرههای خاص را تحت فشار قرار میدهند که اینها در همان مسیرشان باشند و به نفع انقلاب ونظام موضع گیری نکنند، اما به هر حال افراد سیاسی و چهرههای شناخته شده باید این استقلال را داشته باشند که تحت تأثیر القائات دیگران نباشند.
مجری: به استقلال اشاره کردید. رهبر معظم انقلاب در بخشی از صحبتهای شان اشاره کردند به این موضوع که هنرمندان، ورزشکاران و همه کسانی که الگو هستند در جامعه میتوانند نظر دهند، اما این نظر باید باید مبتنی بر تحقیق باشد. میشود در این مورد نظر شما را بشنویم.
مهمان برنامه: یک نکته را بگویم که در صحبتهای قبلی که ایران مستقل و قوی و مقتدر، از فردای پیروزی اسلام برخی از گروهها و جریانها که از خارج از کشور حمایت میشدند مثل همین گروههای دموکرات و کموله و برخی از سلطنت طلبها و منافقینی که به صدام پناه شدند و حمایت کردند در جنگ از صدام اینها نمیخواستند کشور آرامش داشته باشد و هر از چندگاهی قائلهای برپا میکردند خود جنگ یک مصداق بارزی است که انصافاً میخواستند کشور را تخریب کنند و اگر بتوانند تجزیه کنند و همین طور در مواصل مختلف فتنههایی را برپا کردند. امروز هم میبینند در کشور یک همگرایی ایجاد شده است و کارها خوب پیش میرود و گشایش میشود از مشکلات مردم نمیخواهند این چهره موفق جمهوری اسلامی در سطح دنیا مطرح شود لذا این آشوبها را برپا میکنند بعد هم کشورهای اروپایی همراهی میکنند میگویند در ایران درگیری و آشوب است اتباع خودشان را منع میکنند از سفر به ایران انگار همه ایران در آتش میسوزد این سیاه نمایی تأثیرات منفی دارد بر اقتصاد ما بر گردشگری بر سرمایه گذاری کشور.