بیش از ۹۰ درصد شکایتهای مردمی در حوزه بهداشتی، از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی است.
سید مهدی میرجهانیان با بیان اینکه از این تعداد شکایت ۹۹ و ۶ دهم درصد مربوط به مراکز تهیه و توزیع غذا بوده است، افزود: هم اکنون ۵۵ هزار و ۷۴۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۲۰ هزار و ۳۶۱ مورد اماکن عمومی، ۸۹۰ مورد اماکن بین راهی و هزار و ۵۵۱ سامانه آبرسانی در استان اصفهان فعالیت دارند که نظارت و بازرسی بر همه این مراکز بر عهده کارشناسان بهداشت محیط است.