مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن: شهریور امسال ۳۷۴ تُن گوشت قرمز در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، عبدالله غلامپور با اشاره به تولید ۳۷۴ تُن گوشت قرمز، شهریور امسال در شهرستان تنکابن گفت: این میزان گوشت از ۹ هزار و ۵۳۶ راس دام شامل ۶ هزار و ۶۸۲ راس گوسفند زنده با وزن لاشه ۱۳۴ تُن، هزار و ۷۹۸ راس بز و بزغاله با وزن لاشه ۲۹ تُن و هزار و ۵۶ راس گاو و گوساله با وزن لاشه ۲۱۱ تُن تولید شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکاب، نارزش اقتصادی گوشت قرمز تولیدی را ۶۳ میلیارد و ۸۶۵ میلیون ریال اعلام کرد و وجود ۸۰ هزار و ۶۰۰ راس دام سبک و ۳۶ هزارو ۹۰۰ راس دام سنگین در این شهرستان خبر داد.
غلامپور به نقش نقش و حضور کارشناسان این مدیریت در واحدهای پرواری و دامداری شهرستان تنکابن و نیز اطلاع رسانی و ارائه توصیههای فنی به دامداران و تولیدکنندگان افزود: در خمین رابطه، مسائل علمی پرواربندی در واحدهای پرواربندی بره و گوساله که موجب کاهش هزینه تولید، افزایش بازدهی اقتصادی و سودآوری و پایداری اشتغال مولد و تامین امنیت غذایی جامعه میشود به دامداران ارائه شد.