برداشت انگور در چهارمحال و بختیاری نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد کاهش داشته است.
شیرانی افزود: کیفیت انگورهای چهارمحال و بختیاری سبب شده تا این محصول مشتریان خاص خود را در استانهای تهران، اصفهان، تبریز، شیراز و خوزستان داشته باشد.
وی گفت: ارقام یاقوتی، قرمز و عسگری از مهمترین رقمهای انگوری تولیدی در چهارمحال و بختیاری هستند.
به گفته وی، بیشترین سطح کشت انگور در شهرستان کیار با هزار و ۷۰۰ هکتار قرار دارد.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: انگوردرجه ۳ استان برای شیره، غوره، سرکه و مویز استفاده و یا به کارخانه آب میوه گیری شهرستان کیار ارسال میشود.
آقای شیرانی افزود: به دلیل قیمت پایین انگور ؛ امسال باغداران ۲۰۰ کیلوگرم از انگور درجه ۳ را در اختیار کارخانه آب میوه گیری قرار دادند.