مدیرکل آموزش فنی و حرفهای آذربایجان شرقی از تجهیز مراکز فنی و حرفهای به امکانات و تجهیزات جدید و به روز که بعضی از رشتهها نیاز دارند خبر داد.
وی گفت: با توجه به ظرفیتهای بالای شهرستان اهر در حوزههای گردشگری، کشاورزی، صنایع دستی، معدنی تقویت و ایجاد آموزشهای فنی و حرفهای در این حوزهها ضروری است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان ایجاد صنایع تبدیلی و جانبی محصولات کشاورزی را برای جلوگیری از ضرر و زیان به کشاورزان و باغداران در شهرستان اهر ضروری برشمرد و ادامه داد: سازمان فنی و حرفهای آمادگی دارد در صدور مجوزهای ایجاد آموزشگاه فنی و حرفهای برای صنایع تبدیلی و جانبی بخش کشاورزی در این شهرستان اقدام کند.
مشایخی همچنین از نخبگان اقتصادی خواست برای ارتقای بخش کشاورزی و ایجاد صنایع تبدیلی خرد و خانگی در شهرستان اهر راهکارها و برنامه ریزی مناسبی ارائه دهند و آموزش فنی و حرفهای استان نیز آماده تامین تجهیزات و امکانات آموزشی برای اینگونه واحدهای خرد و خانگی دارد.
مدیر کل فنی و حرفهای آذربایجان شرقی ادامه داد: شهرستان اهر در حوزه آموزش مهارت، تمامی تعهدات خود را انجام داده است.
فرماندار شهرستان اهر نیز در این مراسم بر ضرورت ایجاد مشاغل جایگزین در مناطق روستایی این شهرستان تاکید کرد.
ابوالفضل غنی زاده گفت: امروز در روستاها باید بیشتر به مشاغل جایگزین توجه شود تا درصورتی که روستائیان در شغل اصلی نتوانند هزینه زندگی خود را تامین کنند، با جایگزین کردن شغل دیگر بتوانند به زندگی خود ادامه دهند.
وی با اشاره به ظرفیتهای بالای شهرستان اهر در حوزههای کشاورزی و دامداری، نبود صنایع تبدیلی و جانبی در این حوزهها را عاملی بر ضرر و زیان کشاورزان و دامداران برشمرد و توجه جدی به ایجاد صنایع تبدیلی و جانبی کشاورزی و دامداری را در این شهرستان خواستار شد.
با حضور مدیر کل سازمان فنی و حرفهای استان در شهرستان اهر کارگاه آموزش فنی و حرفه ای در روستای باللی قشلاق و یک آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در شهر اهر افتتاح شد.
مشایخی ضمن بازدید از مرکز دانش بنیان کشت بافت گیاهی، تفاهم نامه همکاری میان سازمان فنی و حرفهای استان با این شرکت را برای توسعه و افزایش میزان تولید امضا کرد.