استاندار گیلان: با تشدید نظارتها از احجاف به حقوق شهروندان جلوگیری شود.
استاندار همچنین با اشاره به افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی تولید برنج در گیلان از کارشناسان و متولیان جهاد کشاورزی استان خواست با یک بررسی کارشناسانه، قیمت منطقی انواع گونههای برنج بومی در استان را مشخص و تدابیر لازم برای برند سازی این محصول استراتژیک را اتخاذ نمایند.
استاندار گیلان در ادامه بر لزوم پایش مستمر ارایهی خدمات واحدهای پذیرایی و رستورانها به مردم و گردشگران تاکید کرد و گفت: ارائه غذای ناسالم و بی کیفیت به مردم حتی در مواد نادر به هیچ وجهی پذیرفته نیست و در این زمینه باید نظارتهای بهداشتی و تعزیراتی بیش از پیش تداوم یابد.
دکتر اسدالله عباسی همچنین پس از دریافت گزارشی جامع در خصوص روند تولید و توزیع مرغ در گیلان خطاب به مدیران جهاد کشاورزی و صمت گفت: ثبات قیمت مرغ در بازار داخل استان را به مردم و مسئولان گزارش دهید تا از بروز هرگونه نگرانی و ابهام در روند عرضه یا گرانی قیمت مرغ در بازارهای استان پیشگیری شود.
صالح محمدی ، رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان نیز در این نشست در گزارشی افزایش بی رویهی قیمت مرغ در بازارهای استان را
تیمور میرحیدری ، مدیر کل صمت گیلان نیز در این نشست گزارشی از ثبات حاکم بر بازار و روند بازرسیها برای دفاع از حقوق مصرف کنندگان ارایه کرد و گفت: در حال حاضر حدود صد هزار تن گندم و ۲۵ هزار تن آرد در سیلوها و انبارهای استان ذخیره است و حجم شکر و روغن خام موجود در انبارهای استان نیز به ترتیب هزار و ۴۸۸ و ۵۶ هزار و ۹۴۸ تن است و از بابت ذخیرهی کالاهای اساسی هیچ کمبودی در استان وجود ندارد.
مرتضی امینی ، مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان نیز در گزارشی روند بازرسی از اصناف استان را تشریح کرد و گفت: تاکنون ۵ هزار و ۶۵۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی از به عمل آمده که بیش از ۴ هزار واحد صنفی بدون تخلف بوده اند و تذکرات و برخورد لازم به هزار و ۱۱۹ واحد صنفی دیگر داده شد.