به مناسبت روز جهانی تخم مرغ به منظور آشنایی دانشآموزان با ارزش تغذیهای این ماده مغذی، مراسم جشنی در مدرسه دخترانه شهیدموسوی همدان برپا شد.
بسیاری از متخصصین برجستهی سلامت، تخممرغ را غذایی کامل میدانند.
پروتئین تخم مرغ یک پروتئین کامل، قابل جذب و دارای بیشترین اسید آمینههای ضروری برای بدن است که درصد جذب بالایی دارد، پروتئین تخم مرغ هم در سفیده و هم در زرده آن وجود دارد که نسبت آنها ۶۰ درصد به ۴۰ درصد است.
به دلیل کیفیت بالای تخم مرغ، این ماده نقش مهمی در ایجاد سیری به ویژه هنگامی که در وعده صبحانه مصرف شود، دارد و به همین دلیل باعث کاهش وزن میشود، زیرا علاوه بر القای احساس سیری، میزان کالری بسیار کمی تولید میکند.
دیگر خواص تخم مرغ عبارت است از:
۱. تاثیر بر کاهش وزن
۲. دارا بودن کلسترول خوب
۳. مغذی بودن برای تمام سنین
۴. موثر بودن بر سلامت چشم