برداشت گردو از ۸ هزار و ۳۰۰ هکتار باغات چهارمحال و بختیاری پایان یافت.
ابراهیم شیرانی افزود: امسال ۶ هزار و ۶۰۰ تن گردو از باغات چهارمحال و بختیاری برداشت شده است.
وی گفت: ارتفاع، شدت تابش نور، اختلاف دمای شب و روز و خاک مناسب از علل کیفیت گردو در چهارمحال و بختیاری است.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از ۹۰ درصد محصول گردو چهارمحال و بختیاری محلی است.
شیرانی افزود: استفاده از نمک پای درختان گردو برای سفیدشدن محصول، باوری غلط میان کشاورزان است و موجب تضعیف خاک میشود.
وی گفت: برای سفیدشدن محصول باید ترکیبی متوازن از کودهای آلی استفاده کرد.
شیرانی گفت: هم اکنون بهبود تولید با سرشاخه کاری باغات گردو از ژنوتیبهای برتر در حال انجام است.