مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: ۲۰ درصد از بودجه صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج معادل هزار میلیارد تومان به این سازمان پرداخت شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مشاهدات میدانی از داروخانه بیماران خاص و صعب العلاج نشان میدهد این بیماران از پرداخت هزینههای چند ده میلیونی داروهای خود گلایهمند هستند؛ هزینههایی که قرار بود در قالب صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج تحت پوشش بیمه قرار گیرد.
سید جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در اسفند ۱۴۰۰ درباره تشکیل صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج گفت: در قانون بودجه ۱۴۰۱، ۵ هزار میلیارد تومان در قالب صندوقی برای حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج در نظر گرفته شده است.
محمدمهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در اردیبهشت ۱۴۰۱ در این باره گفت: اساسنامه این صندوق نوشته شده است و باید ابتدا در هیئت دولت، تصویب و سپس در شورای نگهبان، تایید شود، به محض طی این مراحل و تخصیص بودجه صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج، بیمه سلامت آمادگی حمایت بیمهای از این بیماران را دارد.
بالاخره پس از گذشت بیش از ۶ ماه، بخشی از اعتبار صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج تخصیص یافت؛ مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در این باره گفت: ۲۰ درصد اعتباری که در قانون برای این بیماران درنظر گرفته شده، معادل هزار میلیارد تومان در اختیار بیمه سلامت قرار گرفته است و تا تشکیل کمیتههای استانی و بررسی پرونده بیماران خاص هر استان، این اعتبار برای پوشش بیمهای داروهای آنها استفاده میشود.
با توجه به اینکه بیش از ۴۵۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج در کشور شناسایی شده است، تسریع در اجرای حمایت بیمهای از آنها میتواند در کاهش مشکلات این بیماران موثر باشد.