یک نهاد ناظر در انگلیس از فقدان حمایت مناسب از بازماندگان قربانیان همه گیری کووید ۱۹ در این کشور خبر داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن؛ "کمیسیون سوگواری در بریتانیا" (UK Commission on Bereavement) اعلام کرد مشکلات مرتبط به سوگواری مربوط به همه گیری کووید، دهها هزار نفر را در این کشور، دچار مشکلات گوناگون کرده است.
این کمیسیون اعلام کرد در بررسی سراسری در این کشور معلوم شد همه گیری کووید ۱۹ موجب شده است دهها هزار نفر مردم سوگوار در این کشور، با پیامدهای جدی بهداشتی، آموزشی و اقتصادی روبرو شوند، زیرا حمایت رسمی از آنان نشده است.
به گزارش این کمیسیون، همه گیری ویروس کرونا موجب شد حدود ۷۵۰ هزار نفر، بیش از میزان معمول در این کشور، سوگوار شوند و ۴۰ درصد از آنان، به خدمات حمایتی مورد نیاز، دست پیدا نکنند.
براساس این گزارش، نبود مراسم کفن و دفن به علت قرنطینه ها، تعطیلی محلهای کسب و کار و نبود امکان گرد هم آمدن اعضای خانوادههای سوگوار و آموزش از راه دور، دانش آموزان سوگوار را از حمایتهای معلمانشان، دور کرد.
سارا مولالی (Sarah Mullally)، رئیس "کمیسیون سوگواری در بریتانیا" میگوید کمبود حمایت عاطفی از خانوادههای قربانیان در دوران کووید، کاملا آشکار است و بسیاری از افراد، در زمان لازم، حمایتهای لازم را دریافت نمیکنند. کمبود این حمایت ها، پیامدهای جدی در همه زمینه ها، از جمله در امور مربوط به بهداشت، رفاه، آموزش و اشتغال داشته است و در درازمدت نیز پیامدهای اقتصادی در بر خواهد داشت.
روزنامه گاردین هم دیروز نوشت: در سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ در انگلیس و ولز، مجموعا ۱.۲ میلیون نفر جان باختند و شمار فوتیها در اسکاتلند ۳۳۰ هزار نفر و در ایرلند شمالی نیز ۳۵ هزار نفر بود که بدین ترتیب، براورد میشود ۶.۸ میلیون نفر سوگوار این تعداد متوفی بوده اند.
به نوشته گاردین، این میزان سوگوار، در مقایسه با متوسط شمار سوگواران درمقایسه با سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ میلادی، حدود ۷۵۰ هزار نفر بیشتر شده است.
"کمیسیون سوگواری در بریتانیا" اعلام کرد بیش از یک چهارم از افراد بالغی که مورد پرسش قرار گرفتند گفته اند از طرف خانواده شان، مورد حمایت قرار نگرفته اند و تقریبا نیمی از آنان، پس از آغاز سوگواری، هیچ حمایتی از طرف دوستانشان دریافت نکرده اند.