گروهی از پژوهشگران با کمک یک پژوهشگر ایرانی مادهای برای بسته بندی گوشت مرغ پرورشی آزمایش کردند که کیفیت نگهداری آن را افزایش میدهد.
با استفاده از آنتی اکسیدانها میتوان از فاسد شدن گوشت و همچنین تغییر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی آن و به خطر افتادن سلامت انسان جلوگیری کرد.
در همین راستا بسته بندی گوشت با استفاده از یک ماده شیمیایی به نام پولولان همراه با نانو ذرات نقره به عنوان آنتی اکسیدان برای نگهداری گوشت جوجههای گوشتی بررسی نشده بود؛ بنابراین گروهی از پژوهشگران با کمک کامیار شاملی پژوهشگر ایرانی این روش را بررسی کردند.
آنها پولولان با نانوذرات نقره را روی گوشت مرغ به کار بردند.
آنها طی پژوهش خود گوشت را به مدت ۱۴ روز در دمای ۴± درجه سانتی گراد نگه داشتند.
پژوهش نشان داد استفاده از ماده پولولان بافت گوشت و ثبات رنگدانه و pH بافت ماهیچه سینه را حفظ کرد.
گوشتهای مرغی که با پولولان همراه نانو ذرات نقره نگهداری شدند، دارای ثبات اکسیداتیو بالاتری بودند و ظرفیت نگهداری آب بیشتری داشتند.
بدین ترتیب میتوان نتیجه گرفت که چنین آنتی اکسیدانی برای حفظ کیفیت گوشت جوجههای گوشتی و پایداری اکسیداتیو با ماندگاری طولانیتر کارآمدتر است.