با فرا رسیدن فصل سرد سال و کاهش دمای هوا، بیماریهای شایعی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزای فصلی و حساسیت افزایش مییابد که میتوان با تغییر شیوه تغذیهای از این بیماریها در امان ماند.
خوراکیهای سم زدا (لیمو ترش)، مصرف نکردن غذاهای چرب، خوراکیهای حاوی منیزیم (اسفناج، گوجه فرنگی، مغز بادام، فندق، تخمه کدو، موز، انجیر خشک، غلات سبوس دار و البته مکملهای دارویی)، خوراکیهای حاوی پروتئین (آجیلها، دانههای روغنی، تخم مرغ و پنیر) غلات کامل، مغزها و دانههای روغنی، ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا۳، خوراکیهای حاوی زینک، سلنیوم، آهن، ویتامینهای گروه B، ادویه (زردچوبه، دارچین حاوی آنتی اکسیدان) زیاده روی نکردن در مصرف گوشت قرمز، جوانه گندم، محصولات لبنی، شکلات، موز، چای، قهوه و چایهای گیاه، سیر و پیاز به علت دارا بودن آلیون و الیسین و ترکیبات ضد میکروبی، مهمترین سلاح ضد سرماخوردگی هستند و در نهایت، سوپ غذایی فوق العاده ضد سرماخوردگی است.
همچنین برای تقویت سیستم ایمنی در برابر بیماریهای سرماخوردگی و آنفلوانزای فصلی باید خواب کافی و️ فعالیت بدنی داشته باشید.