کارشناس بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: ۳۹ واحد صنفی شهرستان بوشهر در تابستان امسال به دلیل تخلفات بهداشتی مهروموم شدند.
وی اظهار داشت: استفاده نکردن از روپوش و کلاه در حین کار، نامطلوب بودن نظافت عمومی، رعایت نکردن بهداشت فردی و بهداشت عمومی مواد غذایی و استفاده از رنگ از عمده دلایل تعطیلی صنوف بوده است.
کمال گفت: با توجه به اینکه عرضه محصولات غذایی حساس تابع شرایط خاص بهداشتی است، تاریخهای تولید، انقضاء و شرایط نگهداری مواد غذایی، بهداشت فردی و ساختمانی مورد ارزیابی قرار میگیرند.
وی افزود: شهروندان میتوانند هرگونه تخلف بهداشتی را با شماره گیری ۱۹۰ اطلاع دهند.