با بازگشایی مدارس بوفه ها نیز در مدارس فعالیتشان را آغاز کرده اند استفاده از تغذیه مناسب می تواند نقش مهمی در رشد جسمی و ذهنی دانش آموزان داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
لیلا رضا زاده خشکبار، انواع مغزها، شیر استریل ساده، میوههای فصل، آب معدنی، دوغ بسته بندی شده بدون گاز را بهترین میان وعده برای عرضه در بوفه مدارس عنوان کرد.
وی افزود: نان و تخم مرغ، نان و پنیر و نان گوجه و خیار نیز از لقمههایی است که فروش آنها در بوفهها مجاز است.
رضا زاده انواع آش، سوپ، حلیم، عدسی، لوبیا، فرنی و شیربرنج را از دیگر خوراکیهای قابل عرضه در بوفه مدارس عنوان کرد و افزود: کوکو، کتلت و فلافل به دلیل استفاد از روغن زیاد نباید در مدارس عرضه شود.
وی افزود: بستنی یخی، پاستیل، ژله، پیراشکی، چیپس، پفک، سوسیس، کالباس، نوشابه و پاپ کورن نیز از خوراکی هایی هستند که فاقد مواد مغذی بوده و موجب بروز بیماریهایی همچون دیابت، فشار خون، بیماریهای قلبی عروقی و چاقی میشوند.