وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گفت : خوراک به عنوان بخش عمده میراث ناملموس ما ، می تواند در نشاط و گردشگری موثر باشد.
به گزارش خبرنگارخبرگزاری صداوسیما؛گردشگری خوراک و غذا به عنوان بخشی از صنعت گردشگری می تواند درجذب گردشگر کسب درآمد و انتقال فرهنگ بسیار موفق عمل کند ؛ ایران با بیش از 2هزار تنوع غذایی و انواع نوشیدنی ها ونان و شیرینی جات می تواند در عرصه بین المللی موفق باشد
دولت و بخش خصوصی باید بر اساس سند راهبردی توسعه گردشگری از لایحه بودجه سال 1401 کل کشور به کمک هم فضای مناسبی را برای میزبانی از گردشگران فراهم کند.خديجه بيك پور گزارش مي دهد :