پژوهشگر طب سنتی، گیاه مرزه را ضد عفونی کننده قوی توصیف کرد که خواص ضد التهابی و ضد درد دارد.
وی با تاکید بر اینکه پودر مرزه را میتوان به صورت ادویه در غذا استفاده کرد، افزود: این گیاه ضد نفخ است و برای کسانی که به بیماری اسهال دچار شده اند، میتواند مفید عمل کند.
پژوهشگر طب سنتی گیاه مرزه تاکید کرد: افرادی که از لاغری رنج میبرند و میخواهند وزنشان را افزایش دهند، این گیاه را با نان و پنیر بخورند و اگر گیاه مرزه با شکر خورده شود برای تقویت چشم مفید است.
حاج محمد خانی گفت: همچنین در صورتی که با مصلحات این گیاه که عسل و کتیرا هستند، مصرف شود، مسمومیت غذایی گوارشی را درمان خواهد شد؛ افرادی هم که مشکل قلبی دارند این گیاه را فراموش نکنند.
وی افزود: این گیاه را به صورت پخته و دمنوش هم میتوان مصرف کرد، به این صورت که گیاه مرزه را با انجیر بپزید و سپس میل کنید؛ این روش پخت برای بیماری آسم و تنگی نفس مفید است و همچنین دمنوش آن را میتوان با ترکیب عناب استفاده کرد که برای درمان غلظت خون اثر قابل توجهی دارد.