همزمان با هفته گردشگری برپایی سومین جشنواره جغور بغور در کارخانه کبریت زنجان تا 15 مهر ماه ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛ معاون گردشگری استان زنجان گفت: این جشنواره تخصصی یک رویداد گردشگری جدید در فصل پرکاری زنجان است، این غذای ثبتشده در فهرست ملی از ویژگیهای فرهنگی و غذایی مردمان این استان است و به دلیل جذابیتهای فراوان که دارد، جاذبهای همیشگی برای گردشگران داخلی و خارجی محسوب میشوند.
شرفی افزود : سومین جشنواره جغوربغور زنجان تا ۱۵ مهرماه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ شب در محوطه کارخانه کبریت زنجان در حال برگزاریست.
معاون گردشگری استان زنجان افزود: هدف از برگزاری این جشنواره را توسعه گردشگری خانواده محور، معرفی و شناساندن این غذای سنتی زنجان به عموم مردم بهویژه گردشگران داخلی و خارجی، نسل جوان، تلاش برای حفظ و احیای غذاهای سنتی و محلی زنجان در میان مردم بهعنوان بخشی از میراث معنوی ایرانی، ایجاد یک رویداد گردشگری جدید با محوریت غذاهای سنتی و آشنا کردن بازدیدکنندگان با روشهای پخت غذاهای سنتی و محلی و معرفی ویژگیهای فرهنگی استان است.