مقامات اندونزی اعلام کردند: هفده کودک در میان حداقل ۱۲۵ نفری بودند که اوایل این هفته بر اثر ازدحام جمعیت در زمان برگزاری مسابقه فوتبال، کشته شدند.
وی در مراسم تشییع جنازه برادرانش در روز یکشنبه افزود: «آنها عاشق فوتبال بودند، اما هرگز فوتبال را به صورت زنده در ورزشگاه کنجوروهان تماشا نکردند، این اولین بار بود.»
خبرگزاری دولتی آنتارا با استناد به آمارهای وزارت توانمندسازی زنان و حمایت از کودکان اعلام کرد این پسرها جزو ۱۷ کودک کشته شده بودند.
یک مقام این وزارتخانه گفت: «هفده کودک جان باختند و هفت کودک مداوا شدند، اما احتمال افزایش این ارقام وجود دارد.»
روزنامه اندونزیایی کوران تمپو، دوشنبه یک صفحه اول به رنگ سیاه با عنوان «تراژدی فوتبال ما» در وسط صفحه منتشر کرد. فهرست کشته شدگان نیز با رنگ قرمز چاپ شده بود. درگیری مرگبار روز شنبه در حالی رخ داد که تماشاگران وحشت زده سعی کردند از ورزشگاه مملو از جمعیت پس از پرتاب گاز اشک آور توسط پلیس فرار کنند. پلیس به طرف هواداران تیم شکست خورده مهمان که به وسط زمین آمده بودند، گاز اشک آور شلیک کرد تا آنها را متفرق کند.
تیم میزبان آرما اف سی بازی را با نتیجه ۳-۲ به پرسبایا سورابایا واگذار کرده بود، اگرچه مقامات گفته بودند که به دلیل نگرانیهای امنیتی، برای هواداران پرسبایا بلیط صادر نشده است. فیفا، نهاد حاکم بر فوتبال جهان که از مقامات فوتبال اندونزی درخواست گزارشی درباره این حادثه کرده است، گفت این حادثه «روزی تاریک برای همه افراد دخیل» بود.
بر اساس مقررات ایمنی فیفا، نباید از سلاح گرم یا «گاز کنترل جمعیت» در مسابقات استفاده شود. پلیس و مقامات ورزشی اندونزی برای بررسی حادثهای که در زمره مرگبارترین بلایای ورزشگاه در جهان قرار دارد، به شهر مالنگ اعزام شده اند. فیل رابرتسون معاون مدیر بخش آسیایی دیده بان حقوق بشر مستقر در نیویورک دوشنبه گفت: «همه کسانی که مسئول این فاجعه هستند، صرف نظر از موقعیت یا سمت خود باید پاسخگو باشند.»
او در بیانیهای افزود: «برای پلیس ملی و فدراسیون فوتبال اندونزی کافی نیست که تحقیقات را خودشان انجام دهند، زیرا ممکن است وسوسه شوند که مسئولیت کامل مقامات دخیل را کماهمیت جلوه دهند یا تضعیف کنند.»