این گیاه در پاکستان و هند و در برخی از کشورهای آسیایی به همین نام خوانده میشود. البته کشورهای انگلیسی زبان کارلا را با نام های کدوی تلخ یا خربزه تلخ نیز می شناسند.
میوه کارلا سرشار از موادی مانند charactin و momordicin است. این دو ماده موجود در میوه کارلا میتواند در کنترل فشار خون و همچنین مبارزه با مشکلات بیماران دیابتی بسیار موثر واقع شود.
دانه های میوه این گیاه دارای ترکیبات پلی پپتیدی مشابه انسولین و با عوارض کمتر است که مصرف آن موجب کاهش قند در بیماران دیابتی نوع اول می شود. مصرف آب کارلا بدن را در برابر هجوم اپی رادیکالهای آزاد حفظ می کند. همچنین ، سیستم ایمنی بدن قویتر شده و بدن راحتتر می تواند بیماری های داخلی را کنترل کرده و در نتیجه آنها را نابود کند.
از سوی دیگر مصرف میوه کارلا میتواند باعث تسهیل در جریان خون شود. این عمل می تواند زخم های ایجاد شده در بدن را زودتر مداوا می کند