رئیس اداره سلامت سالمندان معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: اگر سالمندان نحوه زندگی درست و فعالیتهای مناسب خود را بدانند و اینکه چه کارهایی را میتوانند برای جامعه شان انجام دهند که در میانسالی و جوانی نمیتوانستند، مشروط بر اینکه جامعه قدر آنها را بداند، دیگر به دوره سالمندی به عنوان یک دوره بحران نمینگرند.
رئیس اداره سلامت سالمندان معاونت بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه سالمندی مساوی بیماری نیست، افزود: ممکن است برخی در ۴۰ یا ۵۰ سالگی توانمندی خود را از دست بدهند و از بیماریهای مختلف رنج ببرند و افرادی نیز در ۸۰ سالگی زندگی سالمی داشته باشند.
"محسن شتی" گفت: هیچگاه برای در پیش گرفتن یک سبک زندگی سالم دیر نیست، همه سالمندان میتوانند متناسب با وضعیت جسمی و وضعیت خود و با نظر متخصص فعالیت بدنی و ورزشی داشته باشند.
رئیس اداره سلامت سالمندان معاونت بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: سالمندی سالم در بیشتر موارد برآمده از نوجوانی، جوانی و میانسالی سالم است، به گونهای که اگر تن سالمی به ۶۰ سالگی ببریم، به طور طبیعی، سالمندی سالمی نیز خواهیم داشت.
"محسن شتی"همچنین با اشاره به اینکه مشکلات سلامتی دلایل متنوعی دارند بعضی دلایل قابل مداخله هستند و بعضیها مانند عامل جنسیت و سن و نژاد و خانواده قابل مداخله نیستند، افزود: بهتر است روی عواملی متمرکز شویم که میتوانیم تغییرشان دهیم.
رئیس اداره سلامت سالمندان معاونت بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به تغذیه سالم، فعالیت بدنی کافی، سلامت روان، سلامت معنوی و روابط اجتماعی به عنوان عوامل قابل مداخله بر اهمیت خودمراقبتی در سالمندی تاکید کرد.
"محسن شتی" گفت: در دفتر سلامت جمعیت و خانواده و مدارس وزارت بهداشت، بستهها و محتواهایی در مورد تغذیه سالم، فعالیت بدنی کافی، سلامت روان و توانبخشی آماده شده که سالمندان و میانسالان میتوانند استفاده کنند.
رئیس اداره سلامت سالمندان معاونت بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: همین چهارشنبه سه جلد آن چاپ شده است و در وب سایتها هم قرار داده میشود.