با آغاز فصل پاییز و برداشت انگور تولید کشمش در شهرهای استان هم آغاز می شود و تلاش و کوشش باغداران بیشتر از گذشته می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان شمالی، سالانه ۲۰ تا ۲۵هزار تن کشمش در استان تولید میشود،که ۸۰ درصد از کشمش
انگور تولیدی استان ۱۰۵ هزار تن کشمشی است ،هرچه انگور دیرتر برداشت شود کشمش بیشتر و مرغوب تری تولید میشود، از هر سه کیلو و ۲۰۰ گرم انگور برداشتی، یک کیلوگرم کشمش به دست میآید.
با آغاز فصل پاییز و برداشت انگور تولید کشمش در شهرهای استان هم آغاز می شود و تلاش و کوشش باغداران بیشتر از گذشته می شود.
کشمش در خراسان شمالی با روشهای آفتابی،شغاری، و تیزابی و کالیفرنیایی تهیه می شود.
فاروج و شیروان با بیشترین تولید قطب تولید کشمش در خراسان شمالی محسوب می شوند.