فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد از کشف ۳۱۰ کیلوگرم تریاک از یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ در محور یاسوج- اصفهان خبر داد.
وی افزود: مأموران حین انجام ایست و بازرسی به یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ مشکوک شدند و به آن دستور توقف دادند.
سردار مصطفایی بیان داشت: راننده با بی توجهی به دستورات پلیس از محل متواری که پس از طی مسافتی و با شیلک چند تیر هوایی و سپس به سمت لاستیکها در نهایت خودرو متوقف و مأموران در بازرسی از خودروی مذکور ۳۱۰ کیلوگرم تریاک که به طرز ماهرانهای در آن جاسازی شده بود، کشف و ضبط کردند.
فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در این رابطه راننده خودرو دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی و خودرو نیز به پارکینگ منتقل شد، خاطرنشان کرد: مبارزه بی امان پلیس با سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر در دستور کار بوده و شهروندان میتوانند اخبار و اطلاعات خود را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.