بر اساس مطالعات متعدد و مهم که انجام شده ارتباط مستقیم و تنگاتنگی بین مصرف صبحانه و پیشرفت و موفقیت تحصیلی دانش آموزان دیده شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه،
این متخصص تغذیه از آموزگاران خواست که قبل از شروع درس در خصوص اهمیت مصرف صبحانه برای دانش آموزان صحبت کند و این مسئله را در کلاس خود کنترل کند.
نچواک از مادران و خانوادهها خواست که صبحانه را در فضایی آرام و با زمان و وقت کافی بخورند و در هنگام آماده کردن صبحانه از مواد مناسبی شامل نان پنیر، شیر، تخم مرغ و گردو استفاده کنند.
نکته مهم دیگر خوردن میان وعده برای دانش آموزان است که مادران باید لقمه غذایی مناسب شامل نان و پنیر و یا نان و تخم مرغ برای دانش آموزان تهیه کنند.
به گفته وی دانش آموزان باید مصرف صبحانه را جدی بگیرند چرا که کبد آنان کوچک است و نمیتواند مقدار قندی که برای سوخت و ساز مغز استفاده میشود را در خودش ذخیره کند ..
وی افزود: برای بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از افت قند خون به خصوص در ابتدای روز مصرف صبحانه ضروری است و باید به یک عادت غذایی خوب در سبد مصرف روزانه مردم تبدیل شود.
وی گفت: موادی مانند نان سبوس دار به دلیل تامین کربوهیدراتهای پیچیده و تولید انرژی ارزان و سالم نسبت به سایر منابع تولید انرژی برای بدن، انتخابی مناسب در وعده صبحانه است و در کنار آن هم استفاده از مواد لبنی مانند یک لیوان شیر کم چرب که یکی از مهمترین نوشیدنیهای مغذی و منبع مهم کلسیم است نیز توصیه میشود.
نچواک بیان کرد: مصرف پنیر کم چرب، عسل طبیعی، مغز گردو، بادام و تخم مرغ، به خصوص در فصل پاییز و زمستان میتوانیدکلسیم، پروتئین، برخی ویتامینها و مواد معدنی و مقداری فیبر غذایی مورد نیاز بدن را تامین کند.