مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور از تولید سالانه ۵۳۰ تن فندق در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، صادق خرمانی با بیان اینکه ماندگاری، مصرف آب کم و ارگانیک بودن از مزیتهای کاشت گیاه فندق است، گفت: ۲۴۰ هکتار از باغات شهرستان نور در مناطق بالادست و میانبند به کشت این گیاه اختصاص دارد.
وی با اشاره به اینکه بیشترین ارقام کشت شده در نور از انواع ارقام فرانسوی فرتیل و محلی است، افزود: سالانه ۵۳۰ تن فندق توسط ۳۰۰ بهره بردار در باغهای این شهرستان تولید میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور گفت: برداشت فندق از اواخر مرداد آغاز و تا اواسط شهریور در این شهرستان ادامه دارد.