برداشت انگور از باغهای آذربایجانغربی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: سطح زیرکشت باغهای انگور استان 23 هزار هکتار بوده که از این میزان حدود ۲۰ هزار هکتار بارور و سه هزار هکتار غیر بارور است و پیش بینی می شود ۱۸۰ هزار تُن محصول از سطح این باغها تولید و برداشت شود.
اکبر کرامتی، با بیان اینکه انگور دومین محصول باغی استان است و بیش از ۳۰ هزار بهره بردار بطور مستقیم و ۳۰ هزار نفر به صورت غیر مستقیم در امر داشت و برداشت، بسته بندی و حمل و نقل آن فعالیت می کنند، افزود: شهرستان ارومیه از نظر سطح زیر کشت رتبه اول این محصول را در استان دارد.
کرامتی، با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری در تولید انگور را به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه بیش از ۴۱۰ تُن آب غوره توسط سه واحد آبغوره گیری به صورت صنعتی در سطح استان بدست می آید، و بخش عمدهای از آبغوره نیز در استان به روش سنتی خانگی تهیه می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی، با بیان اینکه بخشی از انگور تولیدی استان سالانه به کشورهای همسایه صادر می شود، اضافه کرد: از کل محصول تولیدی ۶۰ درصد به صورت تازه خوری در استان و سایر نقاط کشور مصرف و مقداری نیز صادر شده و بقیه در صنایع تبدیلی به صورت آب میوه، کشمش و شیره انگور فرآوری می شود.