در نشست اعضای کمیته علمی چهارمین همایش ملی سواد رسانهای، بر لزوم ارتقاء سواد رسانهای مسئولان، مدیران میانی و فعالان رسانهای تاکید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، نشست اعضای کمیته علمی چهارمین همایش ملی سواد رسانهای و اطلاعاتی به میزبانی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی برگزار شد. در این نشست که اساتید و فعالان سواد رسانهای کشور حضور داشتند، بر لزوم ارتقاء سواد رسانهای مسئولان، مدیران میانی و فعالان رسانهای تاکید شد.
رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی گفت: سواد رسانهای ذوق و قریحه خدادادی نیست و نیاز به آموزش رسمی عمومی و عالی دارد و رشته علمی دارای یک ادبیات عمیق، متقن و وسیع دانشگاهی در ساحت دانشگاهی دارای اکوسیستم، زیست بوم و نظام است.
آقای حاجی ملامیرزایی، با بیان اینکه در مباحث علمی چهارمین همایش سواد رسانهای باید به جزئیات بیشتر دقت کرد گفت: توصیه می شود این جلسات حتماً الگوی راهبردی و مدل مفهومی و جزئیات متفاوتی را مد نظر قرار دهد.
رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی با تشریح زمینهها، حوزهها و موضوعات پر تعداد حوزه سواد رسانهای تصریح کرد: سواد رسانهای مسئولان، خبرنگاران و اقشار دیگر، «موضوع علم» و ذینفعان سوادرسانهای است و ضرورت تعمیم تئوریهای سواد رسانهای و اخبار جعلی درباره ساحت «مسائل این علم» است.
رییس چهارمین همایش ملی سواد رسانهای و اطلاعاتی با اشاره به اینکه اگر در رابطه با سیاستگذاری مسائل عمومی از ساحت حکمرانی و مدیریت دولتی به آن پرداخته نشود منافع عامه تضییع می شود گفت: تلاش میکنیم نتایج به دست آمده این همایش، برای جامعه قابل استفاده باشد و مختصات زیست بومی که با هم تعریف کرده و درباره آن با هم، همرای شدهایم مسئله عمومی دارای اولویت برای کشور باشد.
آقای حاجی ملامیرزایی با اشاره به برخی اتفاقات که در سال های گذشته منجر به آشوب اجتماعی شده گفت: حوادثی که یک به یک اتفاق میافتد و رسانههای غربی و خارجی مرتباً هجمههای بسیار سنگینی را به وسیله آن بر کشور وارد میکنند، ضرورت توجه به سواد رسانهای را در همه مولفهها و ارکان آن، افزایش میدهد.
در ادامه آقای نصرالهی دبیر کمیته علمی چهارمین همایش ملی سواد رسانهای هم، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه کشور در «محاصره تبلیغاتی» است گفت: خروج از محاصره تبلیغاتی ممکن نیست مگر از طریق اتخاذ، پیگیری و تحقق راهبرد جهاد تبیین، و جهاد تبیین نیز محقق نمیشود مگر اینکه سواد رسانهای مسئولان، مخاطبان و رسانهها را بالا ببریم.
چهارمین همایش ملی سواد رسانهای و اطلاعاتی با هدف افزایش و ارتقای دانش و مهارتهای عمومی در حوزه سواد رسانهای، اطلاعاتی و فضای مجازی با موضوع اخبار جعلی به همت مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی و با همکاری مرکز ملی فضای مجازی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، انجمن سواد رسانهای ایران و موسسات، دانشگاهها و مراکز پژوهشی و مطالعاتی کشور برگزار میشود.
علاقمندان به شرکت در این همایش میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به سامانه اینترنتی چهارمین همایش سواد رسانهای به نشانی milconf.ir مراجعه کنند.