بنابر یافتههای پژوهشگران مصرف به اندازه قهوه شیرین یا تلخ خطر مرگ زودهنگام ناشی از سرطان یا بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
مصرف کنندگان قهوه شیرین نیز – به شرط رعایت تعادل - ۲۹ تا ۳۱ درصد کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.
قهوه حاوی اسیدهای کلروژنیک است که اثر ضد انعقادی در خون دارد و به طور بالقوه میتواند از حملات قلبی یا سکته مغزی ناشی از لخته خون جلوگیری کند.
این نوشیدنی همچنین مواد مغذی مانند ویتامینهای B، پتاسیم و ریبوفلاوین را که برای سلامتی ضروری هستند را تأمین میکند و هوشیاری، حافظه و عملکرد ذهنی را بهبود میبخشد.