مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: ایران رتبه چهارم تولید علم را در حوزه طب سنتی در دنیا دارد و در حوزه درمان متخصصان باید در مراکز درمانی مختلف و به صورت تخصصی در دانشکدههای سلامت از این ظرفیت استفاده کنند.
وی با اشاره به محورهای مختلف رویداد کارآفرینی سروبن همانند موضوع سلامت و تندرستی و گردشگری فرهنگی و تاریخی گفت: طب ایرانی میتواند در رونق و توسعه این جنبهها اثربخش باشد.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابراز امیدواری کرد: با برگزاری این رویداد علاوه بر گفتمانسازی با توجه به ماهیت این رویداد که کارآفرینی است، از ایدههای منتخب در این رویداد حمایت و در توسعه و عملیاتی شدن آن کمک شود.
حسینی یکتا گفت: از سال ۸۶ دانشکدههای طب سنتی در دانشگاههای علوم پزشکی ایجاد شده است و هم اکنون ۱۲ گروه و ۸ دانشکده در سطح کشور و ۴۰۰ فارغ التحصیل در رشته طب سنتی در ایران داریم.
وی افزود: در رویداد کارآفرینی سروبن، به گردشگری سلامت و طب ایرانی پرداخته میشود و معتقدیم که طب ایرانی باید رونق بیشتری داشته باشد و این حوزه از گنجینه غنی برخوردار است.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت تاکید کرد: ما ۱۱ اقلیم از ۱۳ اقلیم مختلف در دنیا و بیش از ۲۳۰۰ گونه گیاهان دارویی را در کشور داریم و باید سرمایه گذاری بیشتری در این حوزه انجام شود و گردشگری غذای سالم موضوع مهمی است و طب ایرانی اهداف این گفتمان است.
حسینی یکتا گفت: هدف گره زدن بیشتر طب ایرانی و توسعه گردشگری است.