ترکیبات موجود در کشمش به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک میکند و نقش مثبتی هم در کاهش فشار خون دارد.
با اینکه کشمش نوعی میوه خشک محسوب میشود، اما میزان قند و کالری در آن زیاد است. به همین دلیل هم در مصرف کشمش باید حد اعتدال و میانهروی را رعایت کرد.
عادت به خوردن کشمش ۵ فایده عمده دارد
کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی
کشمش منبع خوبی برای دریافت فیبر، پتاسیم و آنتیاکسیدانها محسوب میشود. تحقیقات نشان داده است که همین ترکیبات موجود در کشمش میتوانند به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک میکند و نقش مثبتی هم در کاهش فشار خون دارد.
کشمش به کنترل دیابت کمک میکند
ترکیبات موجود در کشمش (فیبر، پتاسیم و آنتیاکسیدانها)، به کنترل دیابت هم کمک میکند، زیرا با افزایش احساس سیری و کاهش غذای مصرفشده در کل روز مرتبط است.
کشمش مفید برای تقویت سلامت گوارشی
فیبر یکی از مهمترین ترکیبات غذایی برای داشتن گوارش سالم است، مصرف کنترلشده و منظم کشمش در یک رژیم غذایی متعادل میتواند فیبر دریافتی روزانه را افزایش دهد و درنتیجه به تقویت دستگاه گوارش کمک کند.
با اینکه کشمش چسبنده است، اما خواص ویژهای هم دارد که به حفظ تعادل pH در ساختار دهان و دندان کمک میکند. بعضی از ترکیبات آنتیاکسیدانی کشمش هم با برخی از باکتریهای خاص که باعث شکلگیری پوسیدگیهای دندانی میشوند، مبارزه میکنند
کشمش موثر برای ایجاد حس سیری
مطالعات نشان دادهاند کودکانی که از کشمش بهعنوان میانوعده بعد از مدرسه استفاده میکنند (مخصوصا در مقایسه با خوراکیهای ناسالم یا شکلاتها)، در طول روز کمتر غذا میخورند و اشتهای کمتری دارند.
افزودن مقادیر کنترلشده و متعادلی از کشمش به برنامه غذایی روزانه میتواند به ایجاد حس سیری هم کمک کند.
توصیه میشود که کودکان همیشه کشمش را در کنار سایر مواد غذایی مصرف کنند، زیرا کشمش شدیدا چسبنده است، بهراحتی به دندانهای کودکان میچسبند و میتوانند باعث پوسیدگی دندانهای آنها میشود.