هندوانه قند خون را به شدت افزایش میدهد.
افرادی که با مبتلا به دیابت باید در انتخاب غذایی خود دقت کنند تا سطح قند خون را ثابت نگه دارند و از عوارض جلوگیری کنند.
متخصصان دیابت معتقدند افراد مبتلا به دیابت میتوانند هندوانه را با غذاهایی که سرشار از چربیهای سالم، فیبر و پروتئین هستند، مانند آجیل یا دانه ها، مصرف کنند. این ترکیب از مواد مغذی میتواند به فرد کمک کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کند و جذب قند را در جریان خون کند کند.
ویتامین A در هندوانه به حفظ عملکرد در قلب، کلیهها و ریهها کمک میکند. همچنین از سلامت چشم پشتیبانی میکند.
ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که میتواند سیستم ایمنی سالم را تقویت کند. یک سیستم ایمنی قوی میتواند فراوانی بیماریها و عفونتها را کاهش دهد.
هندوانه همچنین حاوی یک اسید آمینه غیر ضروری به نام سیترولین است که میتواند به بهبود فشار خون و سلامت متابولیک کمک کند.
هندوانه برای افراد مبتلا به دیابت در حد اعتدال بی خطر است. با این حال، بهتر است هندوانه را در کنار غذاهایی که حاوی مقدار زیادی چربی مغذی، فیبر و پروتئین هستند، مصرف کنند.