مدیران عامل صنعت آب و برق خراسان رضوی در نشستی مشترک به برنامه ریزی برای تامین پایدار آب و برق در استان پرداختند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، نشست شورای انسجام بخشی مدیران عامل صنعت آب و برق و مجمع
مدیرعامل برق منطقه ای خراسان در این نشست گفت: سال گذشته برق صنایع بدون برنامه و به صورت دسته جمعی قطع می شد اما امسال قطع برق با هماهنگی و با برنامه ریزی های انجام شده برای جلوگیری از ورود آسیب به صنایع انجام شد.
محمودی با بیان اینکه باید برای روزهای پیک سال آینده برنامه ریزی کرد، افزود: نگرانی ما برای شهر مشهد است، ما با کمبود و پر باری تاسیسات مواجه هستیم و باید طرح هایی را که شروع کردیم به پایان رسانیم در حالی که اکنون بیش از 2 هزار میلیارد تومان طرح نیمه تمام داریم.
علوی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: در سال 1401، با وجود خشکسالی ها و از دست دادن منابع آب، نسبت به سال 1400 در مدت مشابه، دو درصد آب تولیدی بیشتر در اختیار شهر و روستاها قرار دادیم و به میزان 11 درصد توان تولید آب را ارتقاء دادیم.
وی افزود: در استان خراسان رضوی جهاد آبرسانی برای آبرسانی به روستاهای محروم آغاز شده و زمان مورد هدف برای اجرای این طرح دو سال است که قرار است در این مدت 580 روستای محروم آبرسانی شود.
علوی با بیان اینکه در کنار اعتبارات محرومیت زدایی، خیرین آب، پای کارهستند، گفت: باید با تسهیلگری قوانین، کمک حال مدیریت حوزه آب شد.
مدیرعامل آبفای استان گفت: 900 روستای استان، امسال با تانکر آب رسانی شدند در حالی که 13 تانکر بیشتر در اختیار نداشتیم.
او ادامه داد: در حوزه شهری در بین کل استان ها، خراسان رضوی با مصرف 176 لیتر مصرف سرانه در شبانه روز، مصرف آب شهری کمتری دارد اما درحالی که باید سرانه مصرف روستاها روزانه 120 لیتر باشد، در روستاهای استان مصرف سرانه 200 لیتر است بنابراین یا باید میزان مصرف سرانه کم شود و یا جهاد کشاورزی به این موضوع ورود کند و آب مورد نیاز دام و کشاورزی را از منابع دیگر تامین کند.