مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی (منش) سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران از برگزاری رویداد ایده بازار سلامت خبر داد.
وی با اعلام این که از پوستر ایده بازار سلامت رونمایی شد، افزود: ایدهبازار رویدادی است که به انسانهای خلاق و طراح این مجال را میدهد که ایدههای خود را در دید شرکتها، سازمانها، صنایع و سرمایه گذاران قرار دهند؛ بنابراین شرکت در رویداد ایدهبازار برای طراحان و ایدهپردازان علاوه بر اینکه میتواند باعث شناسایی و شناساندن فرصتهای شغلی و ارتباطی بسیار مفید باشد، میتواند در صورت برتری ایدهها نیز به فرصتی اقتصادی تبدیل شود که در وهله نخست به صورت دریافت جایزه و کمک هزینه تولید باشد و در ادامه جذب سرمایه از سوی تولیدکنندگان و دستاندرکاران را به دنبال داشته باشد.
مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران ادامه داد: ایده بازار زیستبومی دانشبنیان است که با نگرشی نوآورانه و خلاقانه و مطالعه بهروزترین و کارآمدترین روشهای توسعه کارآفرینی و افزایش ثروت ملی و سرمایههای اجتماعی سعی در ارائه و اجرای روشهای بومی شده مؤثر در کشور دارد.
عمومی گفت: رویداد ایده بازار سلامت زیستبومی دانشبنیان است که با نگرشی نوآورانه و خلاقانه و مطالعه بهروزترین و کارآمدترین روشهای توسعه کارآفرینی و افزایش ثروت ملی و سرمایههای اجتماعی سعی در ارائه و اجرای روشهای بومی شده مؤثر در کشور دارد.
وی با بیان این که رویداد ایده بازار دارای پنج بخش استارتاپ ویکند، غرفه نمایشگاه، کارگاهها و نشستهای علمی، نشست تخصصی (پنل) انتقال تجربه و غرفه سرمایه گذاری است، افزود: مرکز نوآوری و شتابدهی «منش» در نظر دارد در محورهای زخم و ترمیم بافت، ارائه خدمات سلامت در منزل، زخم پوشهای نوین، زخم دیابتیک، مدیریت اسکار، هوش مصنوعی، تله مدیسن و مراقبت سالمندی رویداد ایده بازار سلامت را برگزار کند و افرادی که دارای ایده در این حوزهها هستند میتوانند به صورت انفرادی یا گروهی در بخش استارتاپ ویکند ثبت نام کنند.
مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: افراد شرکت کننده از صبح چهارشنبه ۹ آذر در یک محل گرد هم میآیند و ایدههای خود را مطرح میکنند. به کسانی که ایده دارند، ۶۰ ثانیه وقت داده میشود تا درباره ایده خود صحبت کنند و ایدهها داوری اولیه میشوند.
عمومی افزود: پس از مطرح شدن هر کدام از این ایدهها، افراد شرکتکننده به یکی از این تیمها جذب میشوند و در کنار یکدیگر زمینه تجاریسازی ایده مورد نظر را فراهم میکنند. همه این مراحل در سه روز انجام میشود و گردهمایی در ساعت ۸ جمعه شب ۱۱ آذر به پایان میرسد.
وی ادامه داد: شرکت کنندگان در استارتاپ ویکند میتوانند از مزیت شرکت رایگان در کارگاههای این رویداد استفاده کنند.
مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: شرکت کنندگان در این رویداد از مزایای جوایز نقدی برای تیمهای اول تا سوم به ترتیب، ۳۰، ۲۰ و ۱۰ میلیون تومان، استقرار در مرکز نوآوری و شتابدهی، معرفی به سرمایه گذاران، بازاریابی و تبلیغات، تکمیل و تجاری سازی طرحها، منتورینگ و مشاورههای تخصصی و ارائه گواهی نامه معتبر بهرهمند میشوند.