با تولید کیتهای کمی لومینسانس، ایران در کنار هفت کشور دیگر تولید کننده این کیتهای تشخیص طبی قرار گرفت.
کمی لومینسانس به روز ترین و جدیدترین روش آزمایش تشخیص طبی در دنیاست که از سرعت ،دقت و سهولت بررسی نمونه های تشخیصی بدن انسان برخوردار است.
سروری مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کیت های تشخیص طبی گفت: درسالهای گذشته بیشتر آزمایشگاههای بخش دولتی و خصوصی کشور به دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز روش کمی لومینسانس مجهز شدند اما با اعمال تحریمهای ظالمانه کیت های مورد نیاز به کشور وارد نشد و تعداد محدود کیت های وارداتی با قیمت بالا و با واسطه وارد می شده که پاسخگوی نیاز کشور نبوده است.
سروری گفت: پس از پنج سال تلاش علمی متخصصان شرکت دانش بنیان و با بهره مندی از توان علمی دانشمندان و متخصصان بخش دانشگاهی کشور این شرکت موفق به تولید کیتهای کمی لومینسانس شد و با عبور از مراحل تولید آزمایشگاهی و کسب نتایج مطلوب از ۲۰۰ آزمایشگاه بخش خصوصی و دولتی که از این کیت ها استفاده کردند تولید انبوه آن آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان گفت: کیت های تشخیص طبی کمی لومینسانس از بخش های مختلف مواد بیولوژیک ،آنتی بادی ،بدنه،خشاب، درب های یک طرفه و محلول های شستشو برخوردار است که تمام آن در داخل کشور طراحی و تولید شده و با تمام دستگاه های تست کمی لومینسانس ساخته شده در هفت کشور مختلف سازنده دنیا که در کشور وجود دارد سازگار است.
سروری گفت: ظرفیت تولید سالانه ۵۰۰ هزار کیت تشخیص طبی کمی لومینسانس در شرکت دانش بنیان ایجاد شده و قیمت نمونه تولید داخل تنها ۲۵ درصد قیمت نمونه های خارجی است .
هر سال در کشور حداقل به دو میلیون کیت تشخیص طبی نیاز است که پیش از این کیت های تشخیص طبی به روش الایزا و گاما که نسل قدیم تشخیص طبی هستند تولید می شده و هر سال حدود ۵۰۰ هزار کیت هم از خارج کشور وارد می شده است.