برداشت انگور از ۲۶ هزار و ۴۰۰ هکتار از باغات شهرستان تاکستان قزوین آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، این روزها، تاکستان، شهر انگور، حال و هوای دیگری دارد. فصل کار است و راهی
موقعیت خاص جغرافیایی این منطقه، باعث شده تا انواع انگور، با بهترین کیفیت و رنگ و طعم، تولید شود.
هر چند امسال خسارت سرمازدگی بیشتر بود، اما باغهای داربستی کمتر از باغهای سنتی، آسیب دیدند.
اگر چه بخش زیادی از این انگورها، تبدیل به کشمش میشوند، اما گویا بازار برای همین مقدار هم خیلی داغ نیست.
اگر این روزها به تاکستان سفر کنید میتوانید انگور با طمعهای متفاوت را امتحان کنید.
انگور یکی از پرخاصیتترین و به صرفهترین محصولات کشاورزی است و تقریباً هیچ ضایعاتی ندارد و از برگ، تا غوره و میوه و کشمش و شیره، قابل استفاده است.
علیرغم خسارت سرمازدگی پیش بینی میشود ۱۵۰ هزار تن انگور از تاکهای قزوین برداشت بشود و تا پایان آبان هم انگور تازه در بازار موجود است.