رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری فردی که با جعل هویت یک شخص مشهور فضای مجازی اقدام به راهاندازی یک صفحه اینستاگرامی کرده بود و از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری میکرد خبر داد.
این مقام انتظامی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسیهای انجامشده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۶۰ هزار نفر دنبال کننده با سواستفاده از جایگاه اجتماعی شاکی با جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بیضاعت از کاربران کلاهبرداری میکند.
وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا با بهره گیری از روشهای علمی مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.
سرهنگ گودرزی بیان داشت: مجرم در تحقیقات به عملآمده به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۱۹ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد.