در طول برنامه ششم ۳ هزار و ۶۷۳ کارورز در استان اصفهان از مزایای طرح کاورزی وزارت کار بهرهمند شدند.
سید مهدی قائم مقامی با بیان اینکه اجرای طرح کارورزی تا پایان سال ادامه دارد، گفت: ادامه یافتن اجرای این طرح منوط به گنجاندن آن در برنامه هفتم توسعه که اداره کل تعاون استان رایزنیهایی را در این خصوص صورت داده است.
وی افزود: در طرح کارورزی که بستری برای آشنایی دانش آموختگان دانشگاهی با محیط واقعی کار است، کارفرمایانی که دانش آموختگان دارای مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر را به طور مستقیم برای دوره ۳ ماهه جذب کنند و به کار گیرند، از مزایای پرداخت کامل حق بیمه سهم کارفرما توسط دولت به مدت دو سال بهره مند میشوند.
سرپرست معاونت اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان افزود: توانمندسازی نیروی کار و تحرک بازار کار مهمترین اهداف اجرای طرح کاورزی است و کارورزی علاوه برآنکه موجب ارتقاء قابلیتهای فارغ التحصیلان برای ورود به بازار کار میشود، قدرت انتخاب بیشتری نیز در ایفای وظایف محوله به آنها میدهد.
قائم مقامی در ادامه گفت: از ویژگیهای برجسته طرح کارورزی میتوان به تلفیق آن با طرح معافیت بیمه کارفرمایی و توجه توأمان به هریک از طرفهای عرضه و تقاضای بازار کار اشاره کرد که موجب فراهم کردن شرایط جذب پایدار نیروی کار شغل اولی ازسوی کارفرما میشود.
وی افزود: در کارورزی کمک هزینهای در پایان دوره مقدماتی کارورزی و متناسب با مدت آن به کارورز نیز پرداخت میشود.
طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی به استناد ماده (۷۱) قانون برنامه ششم توسعه و به عنوان یکی از برنامههای موثر وزارت کار ذیل برنامه سیاستهای فعال بازار کار درقالب تبصره (۱۸) قوانین بودجه سنواتی تدوین شده است و وزارت کار به عنوان مجری طرح در چند سال گذشته تلاش کرده با اجرای طرح کارورزی و معافیت بیمه کارفرمایان، بسترهای لازم برای مهارتآموزی و ارائه آموزشهای شغلی به فارغالتحصیلان دانشگاهی را بـا استفاده از ظرفیتهای بلااستفاده موجود در واحدهای فعال اقتصادی در بخشهای خصوصی و تعاونی به وجود آورد.
توانمندسازی نیروی کار و تحرک بازار کار باید سرلوحه مسئولان باشد