سند توسعه اقتصادی و اشتغال زایی ۲۴۴ روستای خراسان جنوبی تدوین شد.
ابراهیمی افزود: دومین فاز از طرح مطالعاتی تدوین اسناد توسعه اقتصادی و اشتغال زایی با مسئولیت معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی و با کارفرمایی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و با استفاده از مشارکت و تعامل موثر فرمانداری ها و دستگاه های اجرایی انجام شد.
وی با اشاره به اینکه در اولین فاز از اجرای این طرح مطالعاتی برای ۱۰۹ روستا از شهرستان های قائنات، طبس، فردوس، سرایان و بشرویه اسناد توسعه اقتصادی و اشتغال زایی ارائه شده بود، گفت: در فاز دوم نیز ۱۳۵ روستای دیگر از این شهرستان ها مورد مطالعه قرار گرفتند.
سرپرست جهاددانشگاهی استان گفت: در فاز دوم این طرح ۵۳ روستا از شهرستان قائنات، ۴۲ روستا از شهرستان طبس، ۱۸ روستا از شهرستان فردوس، ۱۲ روستا از شهرستان بشرویه و ۱۰ روستا از شهرستان سرایان بررسی شدند.
ابراهیمی با بیان اینکه در تدوین این اسناد مزیتهای اقتصادی روستا با محورهای کشاورزی و گیاهان دارویی، صنعت، معدن، خدمات و گردشگری، مورد بررسی قرار گرفته اند، افزود: اسناد تهیه شده برای شناخت دقیق و جامع مناطق روستایی به همراه مزیت ها و پتانسیل های توسعه، به عنوان ابزاری برای سهولت تصمیم گیری مدیران ارشد استان قابل استفاده و بهره گیری است.
وی گفت: این برنامه نقشه راهی برای تولید ثروت و توسعه کسب و کار و کارآفرینی در سطح روستاها خواهد بود.
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی، بهره برداری از ظرفیتهای موجود در روستاها، ارتقای منزلت اجتماعی روستاییان و جایگاه روستاها در اقتصاد ملی، از اهداف اصلی تدوین و تصویب اسناد توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی است.