گلابی میوهای آبدار و شیرین، با کالری کم سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین، مواد معدنی و فیبر است.
چند مورد از فواید گلابی
سلامت روده
گلابی منبع خوبی از فیبرهای محلول و نامحلول است که در سلامت فلور میکروبی دستگاه گوارش (باکتریهایی که در روده ما زندگی میکنند) و در پیشگیری از چاقی و دیابت نوع دو ایفا کند موثر است.
کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو
مطالعات نشان میدهد: مصرف منظم میوههایی نظیر گلابی با داشتن آنتوسیانین ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش دهد.
کمک به کنترل وزن
گلابی میوهای کم کالری و سرشار از فیبر و آب است که موجب احساس سیری میشود. مطالعهای در مورد افزودن میوههایی مانند سیب یا گلابی به رژیم غذایی نشان داده که این میوهها به کاهش مصرف انرژی و کاهش وزن بدن در طول زمان کمک میکنند.
کمک به سلامت قلب
گلابی سرشار از زردینههای مفید است که با بهبود فشار خون و سطح کلسترول از قلب حمایت میکند. رژیم غذایی غنی از این ترکیبات گیاهی ممکن است تأثیر مفیدی بر سلامت قلب و عروق داشته باشد.
پیشگیری از سرطان
مصرف ترکیبات گیاهی مانند گلابی در رژیم غذایی به علت داشتن محافظ مانند آنتوسیانینها و سینامیک اسید ممکن است به محافظت در برابر برخی سرطانها کمک کند.