آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای همکاری با افغانستان
دانشگاه علوم پزشکی در حوزههای توریسم سلامت، آموزش پزشکی، نظام شبکهای و نظام بهداشت کشور افغانستان آماده همکاری با این کشور است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد
در بازدید وزیر بهداشت و درمان و صحت عام کشور افغانستان از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مراکز درمانی آن گفت: این دانشگاه آمادگی لازم برای همکاری با کشور افغانستان در زمینههای اصلاح سبک زندگی و رفتارهای درست سلامتی، تکمیل پروژههای نیمهتمام و پروژههای جدید درمانی، استقلال نظام بهداشت و نظام شبکهای در کشور افغانستان را دارد.
محمد علی کیانی افزود: همچنین دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای برگزاری دورههای آموزشی کوتاهمدت برای نیروهای انسانی بهداشت و درمان افغانستان و نیز تربیت پزشکان متخصص و فوقتخصص چه در داخل کشور و چه در کشور افغانستان آماده همکاری است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: این دانشگاه با ظرفیتهای که دارد میتواند هم برای ارتقای سلامت مردم افغانستان و هم برای آموزش و تربیت دانشجو به افغانستان کمک کند.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: صاحب قلندر عباد، وزیر بهداشت و درمان و صحه عام کشور افغانستان به همراه هیئت بلندمرتبه روز شنبه ۱۸ شهریور ماه به مشهد سفر و از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مجتمع شهدای سال سلامت و بیمارستان امام رضا (ع) مشهد بازدید کردند.
داوود خوش شکن افزود: در این بازدیدها، امکانات و تجهیزات و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد به آنها معرفی شد و قرار شد این همکاری به صورت دوطرفه ادامه داشته باشد و دو طرف بتوانند در زمینه مسائل مختلف نظام سلامت با یکدیگر همکاری کنند.
وی ادامه داد: در نشستهایی که با حضور رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور استاندار خراسانرضوی و معاونان ایشان برگزار شد، قرار شد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزههای توریسم سلامت، آموزش پزشکی، حوزه نظام شبکهای و نظام بهداشت کشور افغانستان به این کشور کمک کند و در این راستا جلساتی برگزار و قراردادها و تفاهمنامههایی امضا شود.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: وزیر بهداشت و درمان و صحت عام کشور افغانستان در این دیدار از پیشرفت چشمگیر نظام شبکهای و نظام سلامت و درمان جمهوری اسلامی ایران نسبت به کشورهای عربی و کشور روسیه، ابراز خرسندی کرده و گفته است بر این باوریم که حمایت و پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران از افغانستان در حوزه سلامت و درمان با توجه به پیشرفتهای کشورمان کفایت خواهد کرد.