مدیر جهاد کشاورزی ملایر گفت: با توجه به تولید متوسط ۲۴ تن انگور در هر هکتار، پیشبینی میشود امسال ۲۵۴ هزار و ۸۷۴ تن انگور از باغات شهرستان برداشت شود.
وی با بیان اینکه ۷۷ درصد از انگور ملایر به انواع کشمش از جمله آفتابی تیزابی، آفتابی غیر تیزابی، آفتابی دانه دار، کشمش کالیفرنیا و سایه خشک تبدیل میشود، گفت: باغداران برای تهیه آفتابی تیزابی و خشک کردن انگور از پودر کربنات پتاسیم، روغن سبزه و آب محلولی به نام «تیزاب» استفاده میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی ملایر با اشاره به اینکه متاسفانه روغنهای تقلبی در بازار موجود است، تأکید کرد: کشاورزان برای تهیه روغن و کربنات مورد نیاز برای خشک کردن کردن انگور و تهیه کشمش به فروشگاههای مجاز عرضه کننده سم و سموم کشاورزی در سطح شهرستان مراجعه کنند.
میرباقریتصریح کرد : در یک ماه اخیر بیش از چهار گشت مشترک متشکل از کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ملایر، نماینده فرمانداری ویژه، کارشناس اداره استاندارد، اداره نظارت بر اماکن عمومی و اتحادیه سم فروشان در سطح شهرستان انجام و ۴۰۰ لیتر روغن غیر استاندارد ضبط و تحویل اداره استاندارد شد.
وی گفت : ۱۰ درصد انگور تولیدی شهرستان نیز به شیره انگور، دو درصد به آبغوره، سه درصد به سرکه و باسلوق تبدیل و هشت درصد هم برای مصرف تازه خوری به بازار عرضه میشود.