رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور از دستیابی محققان موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به ۳۲ فناوری جدید در بخش شیلات خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور گفت: محققان موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به ۳۲ فناوری در بخش شیلات دست یافته اند که از این ۳۲ فناوری در بخش شیلات، حدود ۴۰ محصول فقط در حوزه فراوری آبزیان به دست آمده است.
آقای محمود بهمنی گفت: ۵ فناوری به بخش خصوصی منتقل شده است و آخرین دستاورد تحقیقاتی مربوط به تولید و تکثیر لارو و بچه ماهی سی باس دریایی است.
رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با اشاره به اینکه سالانه ۶۰ هزار جفت مولد میگو وارد کشور میشود، افزود: موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور دانش تولید و تکثیر لارو و بچه ماهی سی باس را کسب کرده است و بر اساس این دانش توانستیم ۱۳ هزار جفت میگوی spf تولید کنیم و ۲۰ درصد نیاز کشور را تامین کنیم.
معاون وزیر کشاورزی با بیان اینکه تولید بیوسیلاژ از ضایعات ماهیان قزل آلا یکی دیگر از دستاوردهای محققان در پژوهشکده اکولوژی دریای خزر است، ادامه داد: از هر ۵ کیلو ضایعات ماهیان قزل آلا یک کیلو گرم بیوسیلاژ و نیم کیلو روغن تهیه میشود که در نهایت میتواند به پودر ماهی تبدیل شود و کشور را از واردات پودر ماهی بی نیاز کند.