معاون آموزشی و قائم مقام دانشگاه جامع عملی کاربردی کشور گفت: هم اکنون حدود ۲۷۰ هزار دانشجو در ۵۷۰ مرکز علمی کاربردی کشور تحصیل میکنند.
اصغر کشتکار اظهار کرد: هماکنون حدود ۲۷۰هزار دانشجو در مراکز علمی کاربردی کشور مشغول به تحصیل هستند و بیش از ۷۰ درصد از دانشجویان این دانشگاه بعد از فارغالتحصیلی به اشتغال پایدار دسترسی پیدا میکنند.
وی افزود: هدف دانشگاه علمی کاربردی تحویل افراد متخصص و آماده به جامعه است تا از این طریق بتواند دغدغه اشتغال فارغالتحصیلان را حل کند.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی به سمتی حرکت میکند که فارغالتحصیلانش هیچ نیازی به دورههای بدو خدمت یا ضمن خدمت نداشته باشند و بلافاصله پس از تحصیل آماده ورود به بازار کار شوند.
به گفته کشتکار برگزاری دورههای کوتاه مدت یک هفتهای تا یک ماهه نیز در جهت توانمندسازی و دادن تخصص به افراد جویای کار از جمله اهداف دیگر این دانشگاه است که با هدف ایجاد اشتغال پایدار انجام میشود.
وی بیان کرد: دانشگاه علمی کاربردی با دادن وام زمینهسازی برای کار دانشجویی و مشاوره دانشجویی، از دانشجویان حتی پس از فارغالتحصیلی حمایت میکند.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی به مدرکگرایی اعتقادی ندارد، اضافه کرد: در این دانشگاه به آموزشها به صورت توسعه کیفی، هدفمند، پایدار، داخلی و بینالمللی توجه شده و پیشرفت، ارتقا و ایجاد مشاغل دانشبنیان و مهارت محور مدنظر است.
کشتکار با اشاره به اینکه دانشجویان هم اکنون در ۵۷۰ مرکز علمی کاربردی در نقاط مختلف کشور در حال تحصیل هستند، افزود: این رقم در سالهای گذشته بیش از هزار مرکز بود که به علت کیفیت پایین و مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر عدم فعالیت مراکز وابسته به دولت هم اکنون به ۵۷۰ مرکز کاهش یافته است.
در این آیین از زحمات داریوش لطیفی تقدیر و تورج حسنزاده بهعنوان سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل معارفه شد.