رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان :روشهای نوین آبیاری یکی از فعالیتهای مهم و کلیدی است و باید ۲۰ درصد اعتبار به آبیاریهای نوین اختصاص داده شود
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان در نشست شورای مدیران ، با بیان اینکه اولویت اول و مهم سازمان اجرای بیانیه گام دوم انقلاب میباشد گفت: برنامههای وزیر محترم از دیگر اولویتهای مهم میباشد که باید چالشها و راهکارهای مرتبط با هر بخش در این باره توسط مدیران ارائه شود.
سید رحمت ا... پریچهر کشاورزی تجاری و کاهش هزینههای تولید را از محوریترین برنامههای پیش رو عنوان و اضافه کرد: شفاف سازی در سازمان، مدیریتها و ادارات مربوطه باید در دستور کار قرار بگیرد همچنین برنامههای کوتاه مدت و بلند مدت باید مشخص گردد.
وی ادامه داد: بزودی برنامه اصلاح الگوی کشت ابلاغ میگردد و ما ملزم به اجرای آن خواهیم بود ضمن آنکه جهت توسعه باغات، کشتهای پردرآمد و کم آب بر باید برنامه ریزیهای لازم صورت گیرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه سلامت افراد جامعه بسیار مهم میباشد اظهار داشت: با توجه به افزایش کیفیت و کمیت باید محصولات به صورت با کیفیت، ولی ارزان تولید شود
پریچهر همچنین اظهار داشت: باید برنامه ریزی شود ظرف ۲ سال آینده با توجه به ظرفیت ۲۰ میلیون قطعهای که قرار است در استان راه اندازی شود میزان مرغ و تخم مرغ تولیدی در استان نیاز مردم را برطرف کند و دیگر نیازی به واردات مرغ و تخم مرغ از استانهای همجوار نباشد.
وی با بیان اینکه ۱۲ درصد از اراضی کشاورزی آبی میباشد در حالیکه اعتباری که به استان تخصیص داده میشود کمتر از ۳ درصد است اضافه کرد: روشهای نوین آبیاری یکی از فعالیتهای مهم و کلیدی است و باید ۲۰ درصد اعتبار به آبیاریهای نوین اختصاص داده شود به طوریکه حدود ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان به سامانههای نوین آبیاری مجهز شود.
پریچهر ارتقاء بهره وری و پایداری تولید را از دیگر شاخصهای مهم عنوان و اضافه کرد: باید در نگرش و رفتار کشاورزان تغییرات صورت گیرد تا به تغییر مهارت آنان منتج شود.
وی ادامه داد: تقویت فرهنگ کار با استفاده از آموزههای دینی توسط علما واساتید را بسیار مهم خواند و افزود: سند دار کردن اراضی کشاورزی به عنوان یک تکلیف از سوی وزارتخانه ابلاغ گردیده و تا پایان دولت باید در همه اراضی رفع تداخل صورت گیرد و مستند سازی در فعالیتهای امور اراضی باید بصورت الکترونیکی باشد.
پریچهر همچنین بیان داشت: صنایع تبدیلی و تکمیلی یکی از حلقههای مفقوده بخش کشاورزی است که جهت رفع مشکلات در این زمینه باید برنامهای تدوین شود.
وی در پایان بازنگری آیین نامهها و دستورالعملهای فنی، آموزشی و ... متناسب با شرایط زمانی و مکانی، پیگیری مصوبات سفر رییس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی و مسئولین کشوری، مشورت با تشکلها و اتحادیههای مختلف استانی و شهرستانی و همچنین تعامل و همکاری و رفع مشکلات با دستگاههای زیر مجموعه را از دیگر اولویتهای سازمان برشمرد.