مدیر جهاد کشاورزی رامسر از تولید سالانه ۲۰۰ تُن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، علی ابوالحسنی با اشاره به وجود یک واحد پرورش بوقلمون گوشتی صنعتی به ظرفیت ۵ هزار قطعه در شهرستان رامسر گفت: سالانه ۲۰۰ تُن گوشت بوقلمون در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامسر با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون، ۶۰ تن گوشت بوقلمون صنعتی در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است افزود: این پرنده دارای ۶۵ درصد گوشت سفید و ۳۵ درصد گوشت قرمز بوده و پروتئین و فسفر موجود در گوشت آن، از ماهی و میگو نیز بیشتر است.
ابوالحسنی تصریح کرد: سودآوری بالا تا ۵۰ درصد هزینه سرمایه گذاری، طولانی تر بودن دوره پرورش و مقاوم بودن در مقابل بیماریها از جمله مزیتهای پرورش بوقلمون به شمار می رود.