تحقیقات جدید نشان می دهد که نوشیدن چند فنجان چای در روز ممکن است احتمال مرگ زودرس را کاهش دهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، به نقل از هلث لاین، در مطالعه ای با حضور حدود ۵۰۰ هزار زن و مرد، محققان دریافتند در مقایسه با افرادی که چای نمی نوشند، افرادی که دو فنجان یا بیشتر در روز چای می نوشند، خطر مرگ شان بین ۹ تا ۱۳ درصد کاهش می یابد.
این نتایج نشان می دهد که چای سیاه، حتی در میزان بالاتر مصرف، می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
ماکی اینو چوی، محقق ارشد این پژوهش گفت: اگرچه این مطالعه نمی تواند ثابت کند که چای به تنهایی مسوول افزایش عمر است، اما حاوی ترکیباتی است که با کاهش التهاب مرتبط است.
او گفت: ترکیباتی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها، یعنی کاتچین ها، پتانسیل کاهش استرس اکسایشی و التهاب را دارند که نقش محافظتی در برابر سرطان، بیماری های قلبی عروقی و سایر بیماری ها دارند.
التهاب باعث بسیاری از بیماری های مزمن می شود. چای دارای خواص ضد التهابی قوی است که به تعدیل التهاب هایی که می تواند منجر به بیماری شود کمک می کند.
به گفته محققان، چای به خودی خود با اثرات رژیم غذایی ناسالم مقابله نمی کند، اما چای می تواند مزایای یک رژیم غذایی سالم را تقویت کند.