طرحهای دانشبنیان و خلاق در حوزه زیستفناوری و اینترنت اشیا، با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور رونمایی میشود.
ستاری در این سفر یک روزه، افتتاح خطوط تولید محصولات هوشمند در حوزه لوازم خانگی، نخستین خط تولید جلبک اسپیرولینا، نخستین خانه خلاق و نوآوری تبریز و خانه خلاق و نواوری شهرستان مرند را افتتاح میکند.
توسعه فناوری اینترنت اشیا با خط تولید ایرانساخت
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری در نخستین بخش این سفر، با حضور در شرکت دانش بنیان صنایع صبح پارلار آسیا از خط تولید، ارائه پروژه طراحی و توسعه تولید موبایل هوشمند ملی بازدید و از محصولات ایرانساخت حوزه اینترنت اشیا بازدید میکند.
این شرکت دانش بنیان به عنوان بزرگترین طراح و تولید سامانههای هوشمند لوازم خانگی و همچنین صنایع خودرویی کشور، زمینه را برای توسعه فناوریهای هوشمند از جمله اینترنت اشیا در تجهیزات خانگی، خودرویی و صنعتی فراهم کرده است.
راهاندازی خط تولید جلبک اسپیرولینا به روش بیوفنس
ستاری، همچنین از خط تولید ایرانساخت جلبک اسپیرولینا که توسط شرکت دانش بنیان زیست اندیشان بهفر آذربایجان راهاندازی شده است، بازدید میکند. سالن کشت جلبک اسپیرولینا، ایران را در شمار کشورهای دارنده فناوری کشت این محصول راهبردی به روش بیوفنس قرار میدهد. با توجه به توسعه روزافزون کاربردهای جلبک اسپیرولینا از صنایع غذایی تا پتروشیمی و محیط زیست، جزو محصولات راهبردی به شمار میرود و راه اندازی خط تولید این محصول، از اهمیت بالایی برخوردار است.
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری همچنین از دستگاه تصفیه هوای ایرانساخت با استفاده از جلبک اسپیرولینا رونمایی خواهد کرد.
این دستگاه ایرانساخت، به اندازه ۱۵۰ درخت اکسیژن تولید میکند و تحت عنوان درخت جلبکی شناخته میشود. این محصول ایرانساخت از قابلیت پالایش، تصفیه و حذف انواع آلایندهها از جمله گازهای فرّار، فلزات سنگین سموم، ریزگردها و سایر آلایندههای زیست محیطی تا اندازه مؤثری برخوردار است.
افتتاح خانههای خلاق و نوآوری تبریز ومرند
همچنین در این سفر با حضور معاون علمی و فناوری رییسجمهوری نخستین خانه خلاق و نوآوری تبریز افتتاح میشود و وی از نمایشگاه محصولات خلاق مستقر در این خانه خلاق و نوآوری بازدید میکند.
شناسایی طرحهای خلاق و نوآورانه در حوزههای مختلف علوم انسانی و صنایع خلاق، جذب و حمایت از ایدهها و محصولات خلاق با رویکرد صادراتی و توسعه بازار صادراتی، ایجاد شبکهها و سامانههای راهبری، ارائه مشاورههای تخصصی، آموزش، ساخت و تولید، افزایش کیفیت، دسترسی، بهرهوری و رقابتپذیری و تولید، توسعه محصول و زیر ساخت و توانمندسازی از خدمات این خانه خلاق و نوآوری است.
افتتاح خانههای خلاق و نوآوری مرند و مراکز نوآوری در قالب ویدئوکنفرانس
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری، در ادامه این سفر از واحدهای مستقر و نمایشگاه محصولات دانش بنیان پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی بازدید میکند و در ادامه آن، تفاهمنامه ایجاد کارخانه نوآوری تبریز منعقد خواهد شد.
ستاری در این سفر یک روزه، مرکز رشد سراب، مرکز رشد مرند، خانه خلاق و نوآوری ماندگار مرند، خط تولید کاغذهای پایه شرکت دانش بنیان شیمی پژوهش صنعت و مرکز رشد جامع دانشگاه صنعتی سهند تبریز را در قالب ویدئوکنفرانس افتتاح خواهد کرد.
بنا بر اعلام مرکز اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نشست با نخبگان فعال در حوزه اقتصاد دانش بنیان استان آذربایجان شرقی، حضور در نشست اقتصاد دانشبنیان استان و تجلیل از نخستین هسته مساله محور دانش بنیان کشور (طرح شهید احمدی روشن) از دیگر برنامههای معاون علمی و فناوری رییسجمهوری در این سفر یک روزه است.