سرپرست جهاد کشاورزی تهران گفت: با شروع سال زراعی جدید، بیش از یکصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان تهران زیر کشت محصولات راهبردی خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جبراییل برادری سرپرست جهاد کشاورزی استان تهران افزود: در راستای تحقق سیاستهای نظام اسلامی و شروع سال زراعی جدید، بیش از یکصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان تهران زیر کشت محصولات راهبردی خواهد رفت و پیش نیازهای تولید از جمله بذر و کود هم تدارک دیده شده است.
سرپرست جهاد کشاورزی استان تهران، تدابیر و سیاستهای دولت سیزدهم در تخصیص یارانههای کشاورزی و افزایش قیمت خرید تضمینی گندم را باعث افزایش انگیزه کشاورزان در کشت محصولات اساسی و افزایش عملکرد آنها دانست.
برادری سپس به آغاز فصل زراعی جدید پرداخت و گفت: امروز در بخش فشاپویه با حضور کشاورزان منطقه و مسئولان جهاد کشاورزی، برنامه عملیاتی اجرای کشت پاییزه آغاز شد که در امنیت غذایی و پایداری تولید تاثیرگذار است.
سرپرست جهاد کشاورزی استان تهران درباره کشاورزی قراردادی تاکید کرد: در کشاورزی قراردادی، از کشاورزی تولید محور به کشاورزی اقتصادی گام برمی داریم و الزامات مورد نیاز کشاورزی قراردادی از جمله زمینه سازی برای ورود بخش خصوصی با هدف خرید محصولات کشاورزان، فعال کردن کارخانههای صنایع تبدیلی با قرارداد با کشاورزان برای خرید گندم به قیمت روز و دیگر الزامات مورد نیاز تولید از جمله بذر، کود، تسهیلات بانکی و آموزشهای فنی در اختیار کشاورزان قرار دادیم که فقط دغدغه تولید را داشته و دغدغه فروش محصول را نداشته باشند.
برادری در مورد کشت محصولات جالیزی تصریح کرد: یکی از اهداف دولت این است که با توجه به شرایط اقلیمی و الزام استفاده بهینه از منابع محدود آب، کشت فضای باز محصولات سبز و صیفی که نیاز به آب دارند و در فصول گرم سال تولید میشوند انتقال دهیم به فضای کنترل شده گلخانهها و این رویکرد را در سطح استان تهران با دو هدف دنبال میکنیم، بحث عملکرد در واحد سطح که عملکرد واحد گلخانهای ۱۰ برابر فضای باز هست و بحث راندمان مصرف آبیاری که در آن صرفه جویی میشود.
سرپرست جهاد کشاورزی استان تهران در پایان گفت: توسعه کشتهای گلخانهای یکی از مولفههای تاثیرگذار در حوزه امنیت غذایی است که دنبال میکنیم و در محصولات جالیزی نیز با محدودیت منابع آب، در کشت جالیزی بر اساس الگوی کشت گام برمی داریم و توصیههای ترویجی لازم به کشاورزان داده خواهد شد که به سمت کشت محصولات اساسی بروند که در امنیت غذایی پایدار باشیم.