مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی از پایان تدوین شاخص های کلیدی عملکرد دریایی و بندری (Key Performance Indicator) خبر داد.
مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی گفت: از جمله شاخص های تعریف شده در این فرایند می توان به شاخص ترافیک دریایی (Maritime Traffic)، ترافیک شناورها (Vessel Traffic)، ماندگاری کالا، حملونقل چند وجهی، زمان حضور شناور در بندر (Port Time)، میزان کانتینری شدن، عملکرد به موقع، ردپای کربن و سطح ایمنی اشاره کرد.
آقای خورسندی افزود: از ۱۵۹ شاخص عملکردی احصا شده ناشی از مطالعات گروه مطالعات راهبردی و مدیریت دانش سازمان بنادر، در یک فرایند ارزیابی و تجزیه و تحلیل، این تعداد به ۱۰ شاخص تقلیل یافت.
خورسندی یکی از مشکلات سازمانها در استفاده بهینه از دادههای موجود در سامانههای عملیاتی را پیاده سازی سامانههای مدیریت و پایش دادهها از جمله داشبوردهای مدیریتی و هوش کسب و کار (Business Intelligence) دانست و گفت: در بسیاری مواقع، دادهها از منابع مختلفی استخراج میشوند و یکپارچه کردن آنها برای به دست آوردن گزارشهای تحلیلی، برای سازمان هزینههای مالی و زمانی زیادی در بردارد.
مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی افزود: این سازمان با ایجاد داشبوردهای مدیریتی و شاخصهای کلیدی عملکرد برای ارتقای عملکرد و افزایش سودآوری قدم برداشته است تا در گرایشهای تجاری بدون اتلاف وقت و هزینه و انرژی در سایر مسیرها به دنبال اهداف کلان و اساسی خود متمرکز شود.