در این نوشتار به بیان خواص شگفت آور تخمه هندوانه پرداخته میشود.
پروتئین تخمههای هندوانه، شامل چندین اسید آمینه است که یکی از آنها آرژنین است که بدن نیز آن را تولید میکند، اما آرژنین اضافی فشار خون را تنظیم و به درمان بیماریهای قلبی عروقی کمک میکند.
گلوتامیک اسید، تریپتوفان و لیزین از دیگر اسیدهای آمینه است که در تخمههای هندوانه یافت میشوند.
تخمههای هندوانه همچنین غنی از انواع ویتامینهای B همچون فولات، تیامین، ویتامین B۶، ریبوفلاوین و اسید پانتوتنیک و مواد معدنی همچون آهن، پتاسیم، مس، منیزیم، منگنز، سدیم، فسفر و روی هستند که مواد غذایی را به انرژی تبدیل میکنند.