نماینده مردم زابل و زهک در مجلس شورای اسلامی گفت: متولیان حوزه قاچاق ادعا می کنند خروجی گازوئیل از این استان رقمی بین 9 تا 11 میلیون لیتر است در حالی که کل سهمیه اختصاص یافته به ناوگان حمل و نقل استان سه میلیون لیتر است.
آقای محمد سرگزی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما افزود: باید نگاه ما به منشا قاچاق سوخت و مبادی شروع حرکت سوخت باشد تا نتیجه غایی آن محدودیت برای مردم استان سیستان و بلوچستان نباشد.
وی همچنین با انتقاد از وضعیت سهمیه سوخت اضطراری در استان سیستان و بلوچستان گفت: یکی از دغدغه های جدی مردم این منطقه، که نافی نگاه عدالت محور است کاهش سهمیه سوخت خودروهای سواری در این استان است.
نماینده مردم زابل و زهک در مجلس شورای اسلامی افزود: در دو ماه اخیر شاهد بودیم که قریب به 100 لیتر از سوخت اضطراری مردم استان سیستان و بلوچستان در حوزه خودروهای سواری کاهش پیدا کرده و نمی توان همه جای کشور را با یک نسخه واحد مدیریت کرد.
او ادامه داد: سیستان و بلوچستان استان پهناوری است از طرفی برخلاف بسیاری از استانها که می توانند از سوخت سی ان جی در زمان نبود یا کاسته شدن سهمیه بنزین استفاده کنند، سوخت جایگزینی برای این استان پیش بینی نشده و درخواست ما از مجموعه وزارت نفت این است که هر چه سریعتر نسبت به اصلاح و رفع این دغدغه مردم اقدام کنند.
آقای محمد سرگزی در پایان گفت: با توجه به نبود ناوگان حمل و نقل عمومی، حداقل تا زمانی که جایگاههای سی ان جی در این استان ایجاد می شود امکان بهره مندی از سهمیه سوخت اضطراری فراهم باشد.